lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusi blogi harrastus

Olen siis 19-vuotias nuori nainen joka nyt kokeilee varovasti jäätä, että olisiko minusta kirjoittamaan mielenkiintoista blogia! Tällä hetkellä opiskelen lukiossa viimeistä vuotta ja pian onkin lukio lusittu :) Minusta saa kysellä lisää jos haluaa jotain tietää mitä en nyt tässä mainitse. :) 

Mites teidän perjantait? Tai mitä suunnitelmia tulevalle viikolle? Itse vietin perjantain kotona ystävän ja poikaystäväni kanssa. Ystäväni kanssa teimme pitsaa ja myös mustikkapiiraan, oli oikein makoisa ateria. ;) Ensi viikolla pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa viimeistään lukemaan ylioppilaskirjoituksiin!! Kuinka vaikeaa se onkaan.. 

Ja loppuhuipennus jota kukaan ei tietenkään tiedä on, että tänään on tullut Etelä-Suomeenkin lunta! Maa on valkoinen ja mielikin on sen myötä kirkastunut. Toivottavasti nyt pysyisi ees hetken.

Olisi myös mukava kuulla näin uuden vuoden jälkeen, että mitä lupauksia tuli tehtyä ja ovatko lupaukset pitäneet? Itse tein lupauksen että alkaisin elämään terveellisemmin, mutta eihän se näin stressin alaisena onnistu kun on tottunut tunnesyöppöilemään! :( Mutta parempaan päin on kuitenkin viime vuodesta jo menty näinkin lyhyessä ajassa, joten siitä on hyvä aloittaa. ;)

Pitäkää hauska päivä! Ja nauttikaa lumesta kun sitä vielä on :)

Kommentit, kysymykset ja ideat joista kirjoittaa on tervettulleita !

Lukemisiin Helpsu

4 kommenttia:

  1. Sain yhden teksti-idean! Kirjoita vaikka sun lapsuudesta/nuoruudesta eli millaien tyyli tai millainen sä muuten olit silloin. :) Ja sit tykkään lukea tekstejä mielipiteistä eli mitä mieltä sää oot jostain asiasta tai ilmiöstä. :)

    VastaaPoista
  2. Kehitellään, josko saisin molemmista aikaiseksi kunnon kirjoituksen! Pistän siis korvantaakse! ;)

    VastaaPoista
  3. Kuvia, kuvia, kuvia :) Jaksaa lukea pidempään kun välissä on pari kuvaa. :) Muuten vaikuttaa kivalta blogilta, alku on aina hankala, kun joko on liikaa ideoita mitä kirjoittaa tai sitten ei yhtäkään ideaa :D

    VastaaPoista
  4. Juu no tähän ja tuohon nuoruudesta kertovaan juttuun ei nyt ollut sopivia kuvia :( Se vähän harmittaakin! Mutta eiköhän tämä tästä :)

    VastaaPoista