keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lukio lopuillaan!

Noni, nyt on aika kirjotella siitä kauniista ihanasta asiasta, että lukio on pian lusittu ! Totesin tossa kotiin ajaessani, että eihän meillä ole kuin tämä viikko koulua ja jo ensi viikolla alkaa viimeinen KOEVIIKKO ! Huhhuh. :)

Koeviikon jälkeen toki on kaikenmoista koulujuttua edessä, mutta ei enään tunneilla istumista ja ahertamista. Tästä lähin se aherrus kuuluu kotihommiin eli ylioppilaskokeisiin valmistautumiseen! Koeviikon jälkeen on melkein heti jo äidinkielen tekstitaidon yo-koe. (7.2.) Ja viikonlopun jälkeen on kielten kuuntelut.


Valkolakki täältä tullaaan!
 
 
Kuunteluiden jälkeen on tottakai penkkarit ! Sitä odotan innolla, vaikka en meidän koulun teemasta pidäkään, mutta keksin jotakin. Teeman kerron sitten penkkareiden jälkeen. ;) Sitten on luvassa tottakai 14. päivä ABIRISTEILY joten penkkari postaus saattaa hieman venyä... ;)


kuva lainattu netistä











Ja sitten se kauhean odotettu lukuLOMA, joka ei missään tapauksessa ole loma, ehei... Joten kaikki lukiolaiset jotka olette alemmilla luokilla ja luette tätä, loma sana johtaa harhaan. Meidän koulussa tää tarkottaa sitä, että melkeinpä joka päivä juostaan jonkun näkösessä tentissä, joissa valmistaudutaan kirjallisiin yo-koetuksiin.

kuva lainattu netistä

Hauskintahan tässä koko ylioppilas touhussa on se, että isän uuden naisystävän tytär pääsee ylioppilaaksi ja valmistuu ammattiin (kaksoitutkinnon suorittaja, peukutan) ja pikkusiskollani on konfirmaatio 29.5... Joten juhlien kanssa on miettimistä pidämmekö kaikki yhdistetyt juhlat vaiko erikseen. :D
Mutta eiköhän tästäkin jotenkin selvitä.

Huomenna onkin luvassa oikea ruljanssi, koitan saada rästiin jääneitä kurssihommia siirrettyä perjantaiksi.. Toivotaan että ruotsin opettaja joustaa! Sillä koulun jälkeen näitä naisellisia asioita hoidan kuten kulmien siistiminen, oi kuinka odotan tätä! Ja heti sen jälkeen lähden ystäväni kanssa elokuviin katsomaan Ei kiitos-elokuvaa!

Tossa on elokuvan traileri jollei joku ole sitä vielä nähnyt, mutta mä varotan että heikko hermoisen ei sitä kannata katsoa. Se nimittäin sisältää seksi kohtauksen... Tästä on mediassa ollutkin puhetta, mitä mieltä olette onko elokuvan traileri liian raju? Mielestäni se ei sovi pienille lapsille, joten ei ainakaan elokuvateattereiden mainos osioon sovi!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti